2016. január 19., kedd

Az aranyér otthoni kezelése

Fürdő

Vegyél melegvizes ülőfürdőt a kádban. Tegyél keserűsót a fürdővízbe, és alaposan keverd el a vízzel, hogy az aranyeres sebed minél hamarabb összehúzódjon. Helyezkedj úgy a kádban, hogy végbélnyílásod minél jobban és hamarabb átmelegedjen, tehát húzd fel a két térdedet.
Ha fürdőt nem szeretnél venni, akkor külső aranyered panaszait enyhítheted beáztatott teafilter segítségével is. Áztasd be meleg vízbe, majd helyezd rá az aranyérre. Így nem csak a meleg nyújt majd jó érzést, hanem a teából kioldódó csersav is segít a gyógyulásban. Lehetőleg kerüld az ízesített teákat, használj zöld teát.

Jeges ülőke

Készíts magadnak jeges borogatást. Ezt a legegyszerűbben úgy valósíthatod meg, ha egy egész jégkocka tartónyi jeget összetörsz, és beleteszed egy régi, puha, pamut párnahuzatba. Helyezd rá az ágyra, vagy valamilyen egyéb puha felületre, és ülj rá. A hideg összehúzza a duzzadt véredényeket, és ez hatékonyan enyhíti a fájdalmat. Maradj így 20 percig, de ha fázol, azonnal szállj le róla, hogy ne fázz föl.

Aktív Balzsam (Herba Gold BIYOVIS)
Az aranyér a végbélben természetes állapotban megtalálható érhálózat (amely a végbél nyílás belső felében helyezkedik el, és szabályozó funkciót is ellát) működési zavara esetén keletkező betegség. Így az Aktív Balzsam a bőr vérellátását és a sejtek anyagcseréjét stimuláló hatása révén, nélkülözhetetlen eszköz az aranyér kezelése során. 

2 hónap rendszeres használat után használjuk a balzsamot kúraszerűen, ami 2 hét használat és 1 hét szünetet jelent. A tünetek megszűnése után is érdemes havi rendszerességgel 1 hetes kúraként alkalmazni az Aktív Balzsamot.

http://aranyer-kezeles-otthon.hu/aranyer-vegbelrepedes-gyogyulasat-segito-dieta/
http://aranyer-kezeles-otthon.hu/
http://www.aranyer-1.eoldal.hu/cikkek/amit-az-aranyerrol-tudni-kell/amit-az-aranyerrol-tudni-kell.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése